Nurja Oy

https://www.kassamessutnetissa.fi/author/anttinen/ : kässämessut /

Kässämessut on täällä taas! Tulevan viikonlopun ajan nurjan messuosastolla on luvassa messutunnelmaa tarjousten, livelähetysten sekä hyvän messumielen muodossa!

Kesäisten kässämessujen kunniaksi olemme värjänneet erän kimaltavaa sukkalankaa, jota on tarjolla nyt erittäin rajattu määrä. Kesän pirteissä väreissä säihkyvät vyyhdit on nimetty terassikelien kunniaksi erilaisten drinkkien mukaan. Nurjan kesädrinkki-langat sisältävät 70% merinovillaa, 20% nailonia ja 5% kimaltavaa stellinaa. Nämä uniikit vyyhdit tulevat näkyviin jo viikon loppupuolella ja myyntiin heti messujen alkaessa, perjantaina klo 18.

Messuviikonloppuna pidetään myös kaksi supersuosittua livevärjäystä! Perjantaina värjätään monikäyttöistä, kestävää ja pehmyttä nurjan merino sock-lankaa ja lauantaina puolestaan ihania ja ylellisiä nurjan merino single-vyyhtejä.

Tule mukaan ja vaikuta lopputulokseen Instagramin puolella seuraavasti:
– perjantaina 5.6. klo 19
– lauantaina 6.6. klo 13:15

Livevärjättävät langat tulevat ennakkomyyntiin suunnilleen samoihin aikoihin kun värjäys alkaa. Kannattaa olla siis kärppänä paikalla, nämä vyyhdit viedään käsistä! Tuotteita värjätään vain rajattu erä.

Pidämme livetuokion myös sunnuntaina, jolloin keskitytään yhdessä neulomiseen sekä voidaan myös esitellä tarkemmin nurjan messutuotteita. Keitä kuppi kahvia tai teetä ja liity mukaan sunnuntailiveen klo 12.

https://nurja.fi/category/77/kesaiset-kassamessut


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *