Design Kuutoset

https://www.kassamessutnetissa.fi/author/anttinen/ : kässämessut /

Design Kuutoset on yhden naisen vaatealan yritys Pirkanmaalta. Ajattomat naisten käyttövaatteet valmistetaan itse käsityönä Suomessa, aina suunnittelusta ja kaavoituksesta valmiisiin tuotteisiin asti, vuosikymmenien kokemuksella. Mallistoon kuuluu hyvin istuvia ja päällä mukavia naisten tunikoita, mekkoja, jakkuja, leggareita ym. Tuotteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista, kuten Öko tex- sertifioidusta luomupuuvillasta, pellavasta ja kotimaisesta bambuneuloksesta. Kokoja myös suurenmoisille naisille.

Yritys on Suomen Käsityöyrittäjien jäsen.

Tervetuloa tutustumaan!
www.designkuutoset.com
www.facebook.com/designkuutoset


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *