Iltamaa

https://www.kassamessutnetissa.fi/author/anttinen/ : kässämessut /

Iltamaan tekstiilitaikuri, vuoden artesaani ja Taito-palkittu Jenni Vanhanen tarjoaa asiakkailleen laadukkaita kädentaitokursseja sekä ryijysuunnittelupalveluja.

Jenni on palkittu työstään ryijyjen parissa ja hän on suunnitellut ryijysuunnitteluohjelmiston, jolla voi tehdä mistä tahansa kuvasta ryijymallin. Ryijymallin mukana toimitetaan niin halutessa kaikki tarpeellinen; pohjakangas, langat, välineet ja ohjeet. Pian saatavilla on myös ryijyn alkeet verkkokurssina.

Kädentaitojen opettajana Jenni on kiitetty ja kehuttu. Jenni on ammatillinen opettaja, joten opetuksessa otetaan huomioon kaikentasoiset oppijat. Suosituimpia kursseja ovat miniryijykurssit ja makrameekurssit. Kässämessuilla julkaistaan Iltamaan Matkani Makrameemaisteriksi -verkkokurssi. Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille ja sen aikana toteutetaan helppo seinätekstiili ja opitaan kaikki perussolmut.

Kässämessuilla avataan myös Kesäryijyretriitti, pysy kuulolla!

Seuraa julkaisuja somekanavissa ja liity postituslistalle osoitteessa www.iltamaa.fi ja saat sähköpostiisi kuukausittain käsityöterveisiä Jenniltä!

https://www.iltamaa.fi
https://www.facebook.com/iltamaa
https://www.instagram.com/iltamaa.fi


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *