Punainen Norsu

http://www.punainennorsu.com : design@punainennorsu.com /

Tule ihastumaan Punaisen Norsun koko perheen ekologiseen ja tyylikkääseen mallistoon. Jokainen tuote suunnitellaan tarkkaan ja ajatuksella luodaksemme mahdollisimman pitkäikäisiä ja ajattomia vaatteita. Kestävyys ja ekologisuus ovat perusta joista kiinni pitäen valmistamme kierrättämällä ja suurella intohimolla luksusta jokaiseen päivään. Malliston helmi on ehdottomasti lätsä! Tämä kuvauksellinen päähine kasvaa lapsen päänkasvun mukana eli käyttövuosia on useita.
www.punainennorsu.com/fi/latsat

Ja mikä parasta aikuisille löytyy myös omansa. Mallistossa käytetään erilaisia ekologisia materiaaleja kuten teollisuuden ylijäämää, poistotekstiilejä ja luomupuuvillaa. Tuotteet valmistetaan meidän omassa ompelimossa Turussa sekä luotto-ompelijalla Kuortissa. Löydät mallistostamme kauniita uniikkeja kappaleita, sekä koruja ja asusteita moneen eri tyyliin. Rakkaudella tehty!

Tervetuloa ostoksille :
www.punainennorsu.com
Seuraa meitä:
Instagram: www.instagram.com/punainennorsu/
Facebook: www.facebook.com/punainennorsu/


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *