Nea Design

https://www.facebook.com/NeaDesignUusio/ : krantz@kotikone.fi /

Nea Design kertoo yksilöllisesti eilisen tarinaa. Kassit, olkalaukut, reput ja pussukat valmistetaan pääasiallisesti käyttöä kestävästä kierrätysnahasta tai kankaiden ja nahan yhdistelmistä. Kukkaroita ja pussukoita voi kätevästi kantaa ranteessa, käsivarressa, vyöllä tai sujauttaa vaikka nilkkaan koristeeksi. Silti tuotteiden sisällä voi säilyttää pientä tarpeellista kuten kortteja, puhelinta tai reissussa passia vetoketjun takana. Yksinkertaiset vyölaukut valmistuvat nahan mallipaloista ja nahkavaatteista. Vyölaukun ’punainen lanka’ saattaa olla kaunis, patinoitunut solki, yksityiskohta nahkavaatteesta tai upea, retrokankainen sisävuori.

Persoonalliset päähineet, pipot ja turbaanit syntyvät trikoovaatteista ruusukkein, vekityksin, rusetein ja pitsimaustein. Uutuutena joukossa ovat myös ajattoman elegantit lierihatut. Miesten solmiot kertovat kiehtovaa tarinaa joustavina hiuspantoina. Kierrätysperiaatteella syntyivät myös tänä keväänä hoitotyöntekijöille kangasmaskit. Pestäviä, kankaisia kasvomaskeja löytyy niin hillityissä sävyissä kuin kirjavissa retrokuoseissa. Jokaisessa tuotteessa on huomioitu käytännöllisyys, kauneus, kestävyys ja kierrätys. Eilisen yksilölliset, kierrätetyt tarinat saavat uuden elämän Nea Designin uusiotuotteena.

Tervetuloa tutustumaan!
Lisää löydät yrityksen toiminnasta ja valmiista tuotteista:
https://www.facebook.com/NeaDesignUusio/
https://www.instagram.com/NeaDesignUusio/


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *