Wiwi Design

https://wiwi.fi/ : annica.pelkonen@gmail.com /

Wiwi Design on nuori, rohkea ja inspiroiva designstudio joka sai alkunsa halusta tehdä täysin suomalaista, jossa olisi tuttua mutta myös vähän uutta jujua, luoden astetta mielenkiintoisemman vaatteen. Alusta asti oli täysin selvää, että kaikki vaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa sekä kankaiden tulee myös ehdottomasti olla valmistettu Suomessa. Haluttiin tarjota oikeasti kotimaista designia joka kestää aikaa ja käyttöä. Haluttiin monikäyttöisiä perusvaatteita jotka ei kuitenkaan olisi tylsiä sekä kaiken tulee mätsätä keskenään, ottipa kaapistaan minkä vain vaatteen. Ajattomuus yhdistettynä tähän päivään on se miltä Wiwin tuotteet näyttää. Tuotannossa vastustetaan epäeettistä massatuotantoa kyseenalasissa oloissa ja siksi meillä tehdäänkin kaikki pienissä sarjoissa tai yksittäin, melkeinpä tilausten mukaan. Kaikki tuotteet suunnitellaan, kaavoitetaan, leikataan sekä ommellaan meidän omalla studiollamme Orivedellä. Tärkeää on tietysti eettisyys ja ekologisuus joka antaa oikean suunnan mitä kohti kulkea unohtamatta, että myös villitkin ideat voi tehdä maapalloa säästäen. Todellakin rakkaudesta lajiin! Meidät on myös noteerattu FINIX:in listalla johon on listattu vastuullisimmat kotimaiset vaatebrändit sekä kaikissa tuotteissamme on Avainlippu-merkki.


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *