RaisuDesign

https://hellofromfinland.com/ : madebysuvi@hellofromfinland.com /

Miun juttu on tehdä tyyliteltyjä printtejä lemmikkien kuvista ja paikkatiedosta. Juuri Sinun lemmikkisi kuvasta tai juuri Sinulle tärkeästä paikasta. Lemmikkiprinteistä mie teen asiakkaalle ilmaisen digitaalisen luonnoksen, koska ymmärrän hyvin, että printin tilaaminen ”sikana säkissä” voi muuten arveluttaa. Myös esimerkiksi tauluissa, tapeteissa, tyynyissä ja treenivaatteissa käytettävistä karttakuoseista voit toivoa etukäteen digitaalista luonnosta.  Kässämessujen inspiroimana brainstormasin ihan uusiakin tuotteita. Tuumasin, että tästä yleisöstä löytyy varmasti aimo annos luovuutta ja halua tehdä asioita ihan itse. Siksi ajattelin laittaa ennakkomyyntiin kuvankäsittelyyn liittyviä verkkokursseja. Yhden verkkokurssin ajattelin tehdä digiskräppäämisestä ja toisen siitä, miten voit tehdä vaikka lapsesi maalauksesta kuosin esimerkiksi treenivaatteisiisi. Laitan näistäkin lisätietoa omalle FB-sivulleni, joten kannattaa jo senkin takia käydä tykkäämässä sivustani. Lisäksi miulla on (verkko)puodissani täällä Joensuussa jälleenmyynnissä kotimaista vegaanista käsinvalmistettua luonnonkosmetiikkaa by Ilona Luonkos ja Saaren Taika.  Olet lämpimästi tervetullut ostoksille verkkopuotiini. <3 Rakkaudella,  Suvi Räisänen PSSST: Miulta voit tilata tuotteita tai kysyä lisätietoja myös sähköpostilla, WhatsAppilla tai vaikka Facebookin Messengerissä, jos verkkokaupan käyttäminen ei oo Siun juttu.  🙂

Verkkokauppa: https://hellofromfinland.com/
Facebook: https://www.facebook.com/raisudesign/


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *