WILKAS

http://www.wilkas.fi : wilkas.asiakaspalvelu@gmail.com /

Wilkas on kahden naisen tamperelaisyritys, jonka tärkeimpinä arvoina ovat kotimaisten kädentaitajien työllistäminen sekä kauniisti viimeisteltyjen, laadukkaiden lastenvaatteiden tarjoaminen asiakkaille. Yritys on näppärä ja notkea, uutuudet suunnitellaan monesti asiakaskunnan toiveiden ja palautteiden perusteella! Asiakkaiden mukaan Wilkas-vaatteet kestävät arkikäytössä sisarukselta toiselle värejään, muotoaan tai napakkuuttaan menettämättä. Laatu onkin Wilkkaalle kunnia-asia! Wilkas-vaatteet ja asusteet suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun asti Suomessa. Kankaat hankitaan vastuullisilta toimittajilta Euroopasta. Huolella valmistetut, selkeät mallit yhdistettyinä henkeäsalpaavan kauniisiin kuoseihin ilahduttavat pieniä käyttäjiä, ja huomattavan kohtuulliset hinnat myös vanhempia 🙂 Tunikamallisto löytyy myös naisille!

www.wilkas.fi


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *