Wästikivi

https://www.wastikivi.fi : wastikivi@wastikivi.fi /

Orivedellä toimiva Wästikivi jatkaa vuosisatojen perinnettä työkalujen ja terien teroittamiseen sopivan tarkasti valikoidun kotimaisen luonnonkiven jalostamisessa. Valikoimasta löytyvillä tuotteilla saat teräväksi niin isot ja pienet leikkuuveitset, fileointiveitset ja sakset. Ammattikokin työkaluihin kuuluu puikkomainen kokkikivi. Heinätyöt sujuvat kun viikate on teroitettu teräväksi wästikiven viikatekivellä. Omat kivet löytyvät myös juustohöylän ja koukkujen teroitukseen. Kalastajille, metsästäjille ja retkeilijöille hyvä lahja-idea on eräkivi kätevässä nahkatupessa. Tunnelmalliseen sisustukseen esim. loma-asunnolle sopii tukeva ja paloturvallinen tuikkualusta. Muista tuotteista löytyvät myös kulumaton kynsiviila, jalkaraspi ja tuulikellot.

Verkkokauppa: www.wastikivi.fi
Facebook: www.facebook.com/Tuomaalailkka/


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *