Verhoomo Vermiina

http://facebook.com/vermiina : vermiina@gmail.com /

Verhoomo Vermiina on toiminut jo yli 10 vuotta päätoimisena yrittäjänä huonekalujen- sekä ajoneuvoverhoilujen parissa. Lasten syntymän jälkeen, syntyi innostus saada lapsille värikkäitä ja persoonallisia vaatteita, joten verhoilun oheen on tullut pieni myymälä Mikkelin keskustan kivijalkaan, jossa myydään värikkäitä ja paikanpäällä ekologisesti tehtyjä ja suunniteltuja lasten leggingsejä, sekä nyt myös uutuutena naisten leggingsejä. Myöskin pipoja ja pantoja löytyy, sekä lapsille, että aikuisille. Lähtökohtaisesti kaikki kankaat käytetään tarkoin hyödyksi, jolloin pienistä paloista syntyy välillä esim kestotiskirättejä, ponnareita, sekä kaikkia muuta. Trikookankaat ovat pääsääntöisesti luomupuuvillatrikoita. Ekologisyys, materiaalin hyötykäyttö ja kierrätys onkin avainsanat, nämä on myös verhoilussa tärkeässä roolissa. Myymälästä myöskin löytyy täysin kunnostettuja huonekaluja persoonallisella otteella, sekä muuta sisustustuotetta. Messuillekkin on tulossa myyntiin mm. muutama tuoli. Verhoomo Vermiinan facebook sivuilla, Kässämessut netissä-albumissa tapahtuu myynti, jonne myös ilmestyy hyviä tarjouksia messujen aikana! Kannattaa siis olla tarkkana, ja napata omansa hyvissä ajoin!

Tervetuloa seuraamaan meitä!
facebook.com/vermiina
instagram.com/verhoomo_vermiina


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *