Valona

http://www.valona.fi : info@valona.fi /

Valonalta saat henkäyksen kevyitä koivukorviksia, kaulakoruja, puisia himmeleitä ja postikortteina lähetettäviä puisia kristalleja. Tuotteet on valmistettu Suomessa. Ne on laserleikattu suomalaisesta koivusta. Elina Mäntylän suunnittelemat korut on palkittu muotoilustaan monta kertaa. Esim. FORM# 2018 ja Suomen kädentaidot -uutuustuotekilpailu. Koruista löydät minimalistisen pieniä ja suuria ja näyttäviä koruja. Lanseeraamme messujen aikana uutuukorusarjan. Tutustu myös tarjouksiimme.

Järjestämme viikonloppuna arvonnan fb-sivuillamme. www.facebook.com/Valona.design

Käy seuraamassa meitä myös instagramissa www.instagram.com/valonadesign

Löydät Valonan seuraavista kategorioista: Korut, sisustus ja siistiminen, kortit, printit, kirjat ja taide #valona #korvakorut #puukorvikset #korut #puukorut #valona #laser


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *