Sailukkka

http://www.facebook.com/laukkuapaja/ : sailukkka@outlook.com /

Kähertäjän käsikirjasta kirjalaukku kampaajalle, runokirjasta runotytölle, sanakirjalaukku kielenkääntäjälle… Millaisen kirjalaukun sinä haluaisit? Sailukkka tekee tilaustyönä yksilöllisiä kirjalaukkuja, vaikkapa asiakkaan tärkeästä omasta kirjasta. Suunnittelussa on apuna ’kolmen koon -periaate’ eli saat valita kirjan (oma tai kirjalaukkuaihio minun kokoelmastani), kankaan ja kantimet. Saatavilla on jonkin verran mallikappaleita ja välillä syntyy myös projektipussukoita neulootikoille ja kangaskasseja kenelle vaan. Käytän töissäni mahdollisimman paljon kierrätys- tai ylijäämämateriaalia. Verkkokauppaa ei ole, mutta käy kurkkaamassa kuvia ja kysy rohkeasti lisää!

Yhteydenotot
sailukkka@outlook.com
www.facebook.com/laukkuapaja/
www.instagram.com/sailukkka


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *