Ruukin Kehräämö

http://www.ruukinkehraamo.fi : posti@ruukinkehraamo.fi /

Ruukin Kehräämö Keskellä idyllistä Mathildedalin ruukkikylää elää onnellinen alpakkalauma! Läpinäkyvää lähituotantoa parhaimmillaan! Ruukin Kehräämö ja puoti on ainutlaatuinen alpakanvillalankojen ja jatkojalostustuotteiden valmistaja, jonka perustana on yli 30 vuotta kestänyt kahden naisen ystävyys sekä yhteinen rakkaus eläimiin. Tavoitteenamme ovat onnelliset alpakat sekä pehmeiden neuleiden ja asusteiden käyttäjät! Vuodesta 2012 toiminut yrityksemme tuottaa korkealuokkaisia tuotteita. Päämateriaaleina meillä ovat lähituotettu alpakanvilla ja maailman ainoaksi eettiseksi silkiksi luokiteltu Kalaharin villisilkki. Intohimonamme on työstää kustakin kuitulaadusta juuri sille sopiva lanka, ajatellen samalla mitä siitä on tarkoitus tehdä. Kaikki lankamme ovat yksilöllistä, uniikkia designia. Prosessimme ovat sekä kulttuurillisesti että sosiaalisesti kestävän kehityksen mukaisia ja tähtäävät sekä ihmisten että eläinten hyvinvointiin.
www.ruukinkehraamo.fi
instagram.com/ruukinkehraamo
facebook.com/ruukinkehraamo


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *