Pauliina Rundgren HandiCrafts

https://www.prhandicrafts.fi : pr@prhandicrafts.fi /

Pauliina Rundgren HandiCrafts on näyttäviä koruja ja oivaltavia sisustuksen designtuotteita. Inspiroidumme puhtaasta suomalaisesta luonnosta. Sen väreistä ja muodoista. Muokkaamme ideamme selkeiksi ja pelkistetyiksi tuotteiksi korkealla laadulla ja kotimaisella valmistuksella. Erikoisuutemme, emaloidut yksityiskohdat, tehdään huolellisena käsityönä omalla studiollamme Mikkelissä. Samassa yhteydessä, historiallisen Kenkäveron upeassa pihapiirissä, sijaitsee myös tyylikäs kivijalkaliikkeemme. Koko tuotannollemme on myönnetty Design from Finland- ja Avainlippumerkit!

Tule shoppailemaan verkkokauppaamme:
www.prhandicrafts.fi
Ryhdy seuraamaan meitä somekanavillamme:
www.facebook.com/prhandicrafts
www.instagram.com/prhandicrafts


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *