Minttumaa

http://www.minttumaa.net : minttu.ukkonen@hotmail.com /

Minttumaa on hyvänmielen lahjakauppa, josta löydät mm. -Persoonallisia sisustustyynyjä ja iloisia pussukoita, myös toivekuvilla/teksteillä -Ihania Minttukarhuja -Runokortteja arkeen ja juhlaan, elämänpolun risteyskohtiin -Käsintehtyä saippuaa ja muita tuotteita luonnon raaka-aineista -Kuvamagneetteja -Koruja sanoista
Nettikauppa: www.minttumaa.net
Facebook: www.facebook.com/Minttumaa
Instagram: www.instagram.com/minttumariaukkonen

#minttumaa #jotainsanottavaa
Hakusanoja: Minttumaa, sisustustyyny, pussukka, Minttukarhu, korkkimagneetti, pullonkorkkimagneetti, runokortti, postikortti, sanakoru, kortti, karhutyyny, tyynynpäällinen, sisustus, saippua, pihkasalva, pihkahunajasalva, huulivoide, tuoksusydän, kauratyyny, tyyny, vetoketjupussukka


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *