Luovala

http://www.facebook.com/Luovala : luovala@gmail.com /

Luovala on yhden naisen vastuullinen pienyritys, joka suunnittelee ja ompelee Tammisaaren kauniin maaseudun rauhassa yksilöityjä, mukavia ja laadukkaita lempivaatteita tilauksesta – joustavista luomupuuvilloista, suomalaisten suunnittelijoiden upeista kuoseista sekä mulesing-vapaista merinovilloista. Ihminen ihmiselle. ♥️

Tänä keväänä oli ilo esitellä järjestyksessään toinen Luovalan oma kuosi Risukko – Sari Pelhon suunnittelema kaunis akvarellikuosi. Risukosta valmistuu Luovalassa tilausvaatteita, mutta digitrikoota voi myöskin ostaa materiaaliksi omiin ompeluksiin.

Luovala haluaa toimissaan huomioida ympäristön sekä luonnon – pyrinkin hyödyntämään pienetkin kangaspalat, joita vaateompelusta syntyy. Tilausvaateompeluiden sivutuotteina ompelenkin mm. asusteita; kuten unimaskeja, pantoja, hiusdonitseja, pipoja, huiveja sekä erilaisia kestotuotteita – kestoliinoja ja -lappuja, säilytys-/pesupusseja ja liivinsuojia.

Luovalassa valmistuvat tilaustyönä myöskin Ava by Luovala -malliston yksilöidyt avanneasusteet ja -tuotteet: kankaiset pussinsuojat, avannealushousut, trikoo- ja intiimivyöt. Malliston avulla toivon voivani samalla lisätä avoimuutta ja tietoisuutta sekä kannustaa kehopositiivisuuteen.

Sinulle luotu.
Rakkaudella tehty.
Suomessa ommeltu.
LUOVALA

Tervetuloa tutustumaan Luovalan maailmaan!
www.facebook.com/Luovala
www.instagram.com/luovala

Hakusanoja: aikuisten vaatteet, naisten vaatteet, leggings, housut, paidat, tunikat, mekot, alushousut, miesten vaatteet, olohousut, t-paidat, boxerit, asusteet, kestotuotteet, avanneasusteet, trikoo, luomupuuvilla.


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *