Lankava

http://www.lankava.fi : lankava@lankava.fi /

Lankava on värikäs ja innostava käsityöihmisen unelmakauppa verkossa ja Etelä-Pohjanmaalla Kauhavalla. Herkullisesta valikoimastamme löydät inspiroivat langat, tarvikkeet ja sadat ilmaiset käsityöohjeet olitpa sitten neuloja, virkkaaja, kutoja tai makramee-tekijä! Oman tuotannon kierrätyspuuvillaiset Lankava Eko-puuvillalangat ovat löytäneet tien monen käsitöitä rakastavan sydämeen ja erityisesti Lankavan makrameelangat ovat tällä hetkellä solmeilijoiden suosikkeja. Tilaa langat ja tarvikkeet verkkokaupastamme nopealla toimituksella ja inspiroidu suosituista kässäohjeistamme!

Verkkokauppa: www.lankava.fi
Instagram: www.instagram.com/lankavayarnhouse
Facebook: www.facebook.com/lankavaoy


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *