Enjoy Life By Demi

https://holvi.com/shop/EnjoyYourLifeByDemi/ : enjoybydemi@gmail.com /

Demi on yhden naisen yritys joka toimii Helsingissä Lauttasaaressa. Valmistamme nahkapaperi koreja käsin maalatuilla kuvilla. Kaikki tuotteet valmistetaan alusta asti käsin. Tavoitteeni on valmistaa ekologisia ja eettisesti tuotettuja kauniita koreja. Korin ovat hyvin monikäyttöisiä sopivat esim. Leluille, kukille, kosteaan tilaan sekä elintarvikkeille. Korit on valmistettu nahkapaperista ja jokaiseen koriin on maalattu kuva yksitellen, joten ne ovat täysin uniikkeja.  Materiaali on ns. Nahkapaperi, joka on 60% selluloosaa ja 40% lateksia (eli luonnonkumia). Materiaali kestää pesua kuvalliset korit suositellaan pesemään sienellä ja pesuaineella. Kuvattomat korit voi pestä pesukoneessa 40 asteessa. Kun kori otetaan käyttöön suositellaan se katselemaan suoraan suihkun alla kunnolla kosteaksi niin silloin kori on helppo muokata haluttuun muotoon, koska materiaali kasteltaessa pehmenee ja kuivuttua kovettuu takaisin. Tervetuloa nahkapaperi korien maailmaan.


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *