Alisa designs

http://alisadesigns.simplesite.com : annaliisa.lamsa@gmail.com /

Alisa designs syntyi rakkaudesta käsillä tekemiseen. Yrityksen päätuotteita ovat Barbien ja Kenin asukokonaisuudet. Kaikki mallistoon sisältyvät Barbien ja Kenin asut ovat Alisa designsin omia malleja. Asukokonaisuuksiin sisältyy vaatteiden lisäksi mm. koruja, laukkuja ja kenkiä, jotka ovat kaikki käsintehtyjä. Jokainen asukokonaisuus on uniikki, eikä toista täysin samanlaista ole. Vaatteiden ja lisätarvikkeiden valmistuksessa on hyödynnetty kierrätysmateriaaleja. Vaatteet ovat helposti nuken päälle puettavia: ne joko pujotetaan nuken päälle tai niissä on tarra-, neppari- hakas-, nappi- tai nyörikiinnitys. Barbien ja Kenin vaatemallistossa ei oikeastaan ole kyse vain vaatteista, vaan kokonaisesta elämäntyylistä: Barbi ja Ken nukkuvat, käyvät töissä, tekevät kotitöitä, ulkoilevat, käyvät rannalla, osallistuvat juhliin, viettävät omia häitään jne. Barbien ja Kenin asukokonaisuuksien ohella Alisa designsin tuotevalikoimasta löytyy lasten iloksi nalle-, koira- tai kissa-applikaatiolla somistettuja hyvin kädessä pysyviä ja lämpimiä lapasia, suloisia nallekännykkäkoteloita, keskittymisessä auttavia hypistelymuhveja sekä vauvan tossuja, tuttiketjuja ja pääpantoja.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaan
Verkkokauppa holvi.com/shop/Alisadesigns/
Www-sivu alisadesigns.simplesite.com
(osoite muuttuu lähitulevaisuudessa muotoon alisadesigns.fi)
Alisa designsin löydät myös facebookista facebook.com/alisadesigns ja instagramista instagram.com/alisa_designs/


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *