UnelmAnkin

http://www.unelmankin.fi : anki@unelmankin.fi /

UnelmAnkin – kankaita ja ompeluksia Olen joskus aiemmin todennut, etten aio ikinä ommella tai alkaa yrittäjäksi. Kuinkas sitten kävikään? Ensin hurahdin ompeluun ja pian minulla jo olikin oma yritys! UnelmAnkin täyttää 3 vuotta tulevana kesänä eli ei se nyt enää ihan vauva ole, mutta aika pieni vieläkin. 😉 UnelmAnkin valikoimiin kuuluu pääasiassa joustavia kankaita, trikoota ja joustocollegea sekä lisäksi vähän ompelutarvikkeita. Rakastan luontoa, eläimiä ja värejä, joten erityisesti näitä löytyy oman tuotannon kankaista, ja tietysti kotimaisten suunnittelijoiden taiteilemina. Kankaat tuotetaan euroopassa ja luomulaatuisina. Oman tuotannon lisäksi UnelmAnkin puodista löytyy valikoima myös muita kankaita, joten käy ihmeessä kurkistamassa! Puodin löydät osoitteesta: www.unelmankin.fi Edelleen myös ompelen aina kun vain ehdin, joten näillekin messuille olisi tarkoitus myös muutamia valmiita tuotteita saada tarjolle.
Tule seuraamaan UnelmAnkin puuhasteluja: www.facebook.com/unelmankin
www.instagram.com/unelmankin

Jännityksellä jo odotan messuja! Toivottavasti nähdään silloin! <3 Keväisin terkuin Anki


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *