Oskunautti

https://www.oskunautti.fi/ : info@oskunautti.fi /

Oskunautin ihastuttavat naisten ja lasten vaatteet syntyvät Savonlinnassa, Saimaan saariston lumoavan kauneuden keskellä. Naisten mallistosta löydät Venus-mekon, Rosette-topin sekä Vega-hupparin, joka on ollut malliston ensimmäinen ja kaikkein suosituin tuote! Naisille löytyy myös merinomalliston, jonka tuotteet valmistetaan Suomessa kudotusta merinovillaneuloksesta. Lasten mallisto sisältää suloisen Stella-mekon, Mimosa-legginsit ja sekä tytöille että pojille sopivat Sirius-paidan ja Pegasus-housut. Jokainen tuote valmistetaan käsityönä laadukkaista materiaaleista. Tuotteissa käytetyt kankaat ovat suomalaisten suunnittelijoiden käsialaa ja mahdollisuuksien mukaan luomulaatuista, koska arvostamme kotimaista työtä ja ekologisuutta. Suurin osa tuotteista valmistetaan tilauksesta, jolloin asiakas voi valita mieleisen kankaan valikoimastamme. Tilaustuotteiden kohdalla myös pienet muutostoiveet voidaan ottaa huomioon.

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa
www.oskunautti.fi/kauppa
Facebook www.facebook.com/oskunautti
Instagram www. instagram.com/oskunautti


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *