(Ompelimo) HeliKo

https://www.heliko.fi : heli.kosonen@heliko.fi /

Siilinjärveläinen Heleganssi by Ompelimo HeliKo on kierrätysfarkuista luotu mallisto naisille ja miehille vuodesta 2012 teemalla – Lempifarkkujesi uusi elämä -. Heleganssi mallistossa säilytät farkkujesi muistot ja tunnelmat yli sukupuolvien. Tuotteissani arvostan niiden muokattavuutta siten myös pitkää käyttöikää, mukavuutta ja toimivuutta. Vaatehuollon olen myös huomioinut. Tuotteeni ovat saaneet hyviä huomioita tuntemattomilta ihmisiltä lentokentiltä kassajonoon. Heleganssi (R) on rekisteröity ja Avainlipun käyttöoikeus myönnetty 2019.

Heleganssin tavoitat somesta facebook.com/heliko.fi
#heleganssi ja nettisivut
www.heliko.fi

Millainen olisi sinun lempifarkkujesi uusi elämä? Mie olen Heli Kosonen ja haluan siun näyttävän hyvältä.


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *