Laatikkokauppa

https://laatikkokauppa.fi/ : laatikkokauppa@laatikkokauppa.fi /

LAATIKKOKAUPPA ® Kotimainen puudesign Valmistamme käsityönä omassa verstaassa puulaatikoita, puupenkkejä ja -jakkaroita, hyllyjä ja muita puisia säilytysratkaisuja. Tutustu upeaan ja uniikkiin valikoimaan ja käytä iloksesi. Sisusta ja säilytä puulla, me olemme ajatelleet kaikkea – koteja, mökkejä, terasseja. Valmisvalikoimamme on laaja ja sinulla on mahdollisuus toteuttaa säilytys- ja sisustusunelmasi myös mittatilauksena. Tervetuloa puhtaan puun upeaan kauppaamme ja tutustumaan huimiin messutarjouksiimme!


1 kommentti

Eila Hiltunen & #183;5.6.2020 16:48

En voi muuta sanoa, kuin että nämä teidän laatikkotuotteet on yksinkertaisia ja niin kauniita! Itselläni on yksi lehtilaatikko ja pari pienempää jotka ovat ihan pöydällä. Nättiä ovat. Olen Hausjärjeltä ne ostanut sieltä ulkorakennusmyymälästä. Pitäisi tehdä retki sinne Helsingin Tapanilaan, jossa on teillä myymälä, eikö niin? Laittaisitko vielä sen osoitteen minulle. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *