HaniDesign

http://www.hanidesign.fi : myynti@hanidesign.fi /

Olen Helsinkiläinen Kuhmoisissa asuva koruja rakastava ja niitä tekevä pienyrittäjä. Valmistan hopeakoruja hopeasta ja leimatusta pöytähopeasta, kierrättämällä kestävää kauneutta. Hopean puhtaus ja kirkkaus houkuttelee mielikuvitukseni luomaan puhtaalle pinnalle, kuin taiteilija tyhjälle, valkealle kankaalle maalauksen. Kittilän Ounasjoen rannan kauneus on inspiroinnin lähteeni, joka tuo useinkin koruihin pohjoisen tuulahduksen. Koruissani käytän makeanveden helmiä ja aitoja korukiviä. Valmistan piensarjoja ja uniikkeja yksittäiskappaleita.

Käy tutustumassa
www.hanidesign.fi
https://Facebook.com/HaniDesign.fi/
https://Instagram.com/hanin_hopeakorut/

Kategoriat: Korut

myynti@hanidesign.fi

Olen Helsinkiläinen Kuhmoisissa asuva koruja rakastava ja niitä tekevä pienyrittäjä. Vietettyäni joitakin vuosia Kittilässä Ounasjoen rannalla, sain paljon inspiraatiota luonnon moninaisuudesta jotka sittemmin olen siirtänyt koruihin. Valmistan hopeakoruja hopeasta ja leimatusta pöytähopeasta. Kierrättämällä kestävää kauneutta. Koruissani käytän makeanveden helmiä ja aitoja korukiviä. Hopean puhtaus ja kirkkaus houkuttelee mielikuvitukseni luomaan puhtaalle pinnalle, kuin taiteilija valkealla kankaalle maalauksen. Tulee vastustamaton halu vangita hetki ja muuttaa se katseen kestäväksi koruksi. Valmistan piensarjoja ja uniikkeja yksittäis kappaleita.

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *