Sella Lifestyle

http://www.sellalifestyle.fi : katakpee@gmail.com /

Sella Lifestyle on tämän kevään uusi kankaiden ja sisustuksen verkkokauppa, joka on perustettu rakkaudesta ompeluun ja sisustamiseen. Erityisen lähellä sydäntä ovat kaikki kauniit lastenvaate kuosit, mutta myös naisellisiin ja tyylikkäisiin kankaisiin haluamme panostaa. Tällä hetkellä meiltä löytyy oman tuotannon- sekä ulkomaisten merkkien trikoita, pehmoisia vohveli- ja harsokankaita, naisellisia Atelier Brunetten viskooseja sekä pieni määrä ompelutarvikkeita. Valikoimamme on laajentunut jo mukavasti alkumetreistä, mutta paljon on vielä kaikkea ihanaa luvassa.

Verkkokauppa: www.sellalifestyle.fi
FB: www.facebook.com/sellalifestyle
IG: www.instagram.com/sellalifestyle


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *