Ihka Clothing

https://ihkaclothing.fi/ : laura@ihkaclothing.fi /

Ihka Clothing on uusi Suomalainen lastenvaatemerkki. Valmistamme luomupuuvillasta ekologisia ja laadukkaita lastenvaatteita koossa 80-128. Laadukkaat vaatteet kestävät käyttöä ja pesua ja kuormittavat tällöin vähemmän ympäristöäkin. Lastenvaatteemme valmistetaan pientuotantona Suomessa, Seinäjoella ja Ilmajoella. Vaatteiden ja asusteiden lisäksi valikoimaamme kuuluu kankaita ja ompelutarvikkeita. Meillä on myymälä Seinäjoella Rytmikorjaamolla ja verkkokauppa palvelee 24/7.

Tervetuloa shoppailemaan verkkokauppaan: www.ihkaclothing.fi
Tykkää meistä Facebookissa: www.facebook.com/Ihkaclothing
Olemme myös Instagramissa: www.instagram.com/ihkaclothing

Hakusanat: Lastenvaatteet, Asusteet, Kankaat, Ompelutarvikkeet, Elvelyckan Design


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *