Karto Oy

http://www.karto.fi/ : nina.pirttikangas@karto.fi /

Me Kartolla olemme auttaneet suomalaisia tunteiden ilmaisussa pian jo 50 vuoden ajan. Ja mikä olisikaan parempi tapa purkaa, ilmaista ja herättää tunteita kuin askartelu ja kaikenlainen käsillä tekeminen? Luomme hyvinvointia tarjoamalla pieniä välittämisen hetkiä ja tunteista puhumisen kulttuuria. Olemme mukana elämän käännekohdissa, niin ilon kuin surun hetkissä. Tuotteidemme avulla voit muistamisen lisäksi juhlia, sisustaa, askarrella ja paketoida. Myös bujoiluun löydät tarvikkeita meiltä. Olemme mukana Askartelu- ja taidetarvikkeet, Kortit, printit ja taide sekä Muut tuotteet tuoteryhmissä. Verkkokaupastamme löydät monipuolisesti askartelutarvikkeita, DIY askartelupakkauksia sekä mm. taiteilijatason värikynät. Lisäksi meiltä löydät Suomessa painettu kortteja ja iki-ihanat bujoiluunkin sopivat Marimekko muistikirjat. Täydennämme verkkokauppamme valikoimaa jatkuvasti.

Tutustu tuotteisiin ja tee ostoksia verkkokaupassamme: https://karto.vilkasstore.com/
www.karto.fi/
www.facebook.com/kartosuomi
www.instagram.com/kartosuomi/


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *