Design Shop Kuviokamari

http://www.facebook.com/kuviokamari : Pirjo Hämäläinen /

Design Shop Kuviokamari Kuviokamari on tunnelmallinen pikkuputiikki Wanhassa Savonlinnassa aivan Olavinlinnan lähellä. Valikoimissa on lähellä käsityönä valmistettuja sisustamisen ja pukeutumisen designtuotteita upeista luonnonmateriaaleista. Osa tuotteista on aivan uniikkeja kappaleita ja osa valmistetaan piensarjoina yhteistyössä alihankkijoiden kanssa. Kaikki sisustustekstiilit, asusteet ja vaatteet, sekä kangaskuosit ovat käsityömuotoilija Pirjo Hämäläisen omaa mallistoa. Putiikin tuotteita löydät messujen tuoteryhmistä: Aikuisten vaatteet, Asusteet ja kengät, sekä Kankaat ja ompelutarvikkeet. Esittelen siellä ihanista digiprinttikankaista tehdyt kesämekot ja muut vaatteet, metritavarakankaat ja upeat hartiashaalit. Kaupan muita tuotteita mm. ponchoja, mattoja, design tyynyjä jne. voit katsella ja tilata Fb-sivujeni kautta. Katsele tuotteita kuva-albumeista

www.facebook.com/kuviokamari ja ota yhteyttä Messengerillä tai lähetä sähköpostia pirjo.hamalainen@loikansaari.fi Jokaisella tuotteellani on oma sielukkuus ja tarina. Ihania messuja toivotellen, Pirjo ❤


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *