Tarkkatikki

http://www.weecos.com/tarkkatikki : info@tarkkatikki.fi /

Tarkkatikki on vastuullinen ja täysin kotimainen brändi Keski-Suomesta. Yksinyrittäjä Susan Immonen tekee vaatteita ja asusteita omassa työpajassaan käyttämällä osittain aurinkosähköä. Kodintekstiilit tehdään Printscorpiossa, Aitoossa. Kaikki kuviolliset kankaat painetaan Aitoossa. Tämän kevään uutuuksia ovat keittiötekstiilit ja kodin sisustustuotteet! Tuotteelle on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki.

Verkkokauppa: www.weecos.com/tarkkatikki
www.instagram.com/tarkkatikki/
www.facebook.com/tarkkatikki/

Hakusanat: naistenvaatteet, asusteet, pussilakanat, tyynyliinat, keittiöpyyhkeet, tiskirätit, solmiot, rusetit, pussukat, meikkipussit, laukut, kukkarot


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *