Konsta Shop

https://konstashop.fi/ : info@konstashop.fi /

Anna aikaa inspiraatiolle! Verkkokaupastamme löydät taide- ja askartelutarvikkeet, joilla teet ideoistasi totta! Meiltä löydät laadukkaat tarvikkeet kaiken ikäisille tekijöille sekä kattavan valikoiman perustarvikkeita ja erilaisia papereita, kartonkeja, pahveja. Ideoita, vinkkejä ja työohjeita tuotteidemme tueksi tarjoillemme Ideasta todeksi -blogissamme.

Tutustu tuotteisiin ja tee ostoksia verkkokaupassamme ►
konstashop.fi
Muista myös: Blogi ► konstashop.fi/ideastatodeksi
Facebook ► facebook.com/konstashop
Instagram ► instagram.com/konstashop

Tuoteryhmiämme ovat mm. Kynät ja hiilet, Värikynät, Huopakynät, Liidut, Vesi- ja peitevärit, Valmisvärit, Akryylivärit, Mixed Media, Öljyvärit, Musteet, Alkoholimusteet, Linopainanta, Gelli -painanta, Enkaustiikka, Kalligrafia, Kirjansidonta, Siveltimet ja paletit, Askartelupaperit- ja pahvit, Kutistemuovit, Askartelutikut, Massapallot, Muovailu, Kimalteet ja kimalleliimat, Marmorointivärit, Lasi- ja keramiikkavärit, Sapluunat ja leimasimet, Tekstiilivärit- ja kynät, Kuvioitavat tekstiilit ja tuotteet, Työvälineet, Värityskirjat, Maalaustelineet


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *