by itu – pieni Saunahattukauppa Koivukujalla

https://www.byitu.omaverkkokauppa.fi/ : byitu.fi@gmail.com /

by itu on yhden naisen yritys, jonka kaikki tuotteet ovat Itun ittensä tekemiä, ihan kaikki. Suunnitellusta toteutukseen. Päätuote on kirjaimellisesti saunahatut – Aidot saunahatut. Lisäksi löytyy myös muita saunatuotteita kuten: saunatyynyjä, pesukintaita, istuinalusia eli persläppiä, kuten Itu niitä nimittää. Tosin verkkokaupasta löytyy myös muuta Itun tekemää mm. ponchoja, pipoja, sukkia, huiveja…. käy itte toteamassa. Saunahatussa on itua – se on helppo, hauska ja hyödyllinen. byitu.fi
byitu.omaverkkokauppa.fi
instagram: @byitu.fi
facebook: – by itu –
twitter: @by_itu
linkedin: by itu – pieni Saunahattukauppa Koivukujalla


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *