lukander.fi

http://www.lukander.fi : kari_luukkanen@hotmail.com /

Luukkanen Kari Tmi/ www.lukander.fi on täysin suomalainen laadukkaisiin nahkakäsineisiin, lompakoihin ja vöihin erikoistunut yritys, jonka toimipaikka sijaitsee Kotkassa. Myymme vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla laadukkaita käsineitä, lompakoita ja laukkuja pyrkien takaamaan niiden korkean laadun niin työn kuin materiaalin osalta. Pyrimme sisällyttämään tuotevalikoimaamme mahdollisimman paljon Suomessa valmistettuja tuotteita, ja näin ollen osaltamme tukemaan kotimaista käsityöperinnettä. Kaikenkaikkiaan Luukkasten perheessä on myyty laadukkaita nahkatuotteita yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Hyviä ostoksia toivottaen, Kari Luukkanen/lukander.fi


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *