Kässäkammari on ihastuttava käsityö- ja lankakauppa Helsingin Hakaniemessä, vanhan kauppahallin viereisessä talossa Hämeentiellä. Kässäkammarissa on myynnissä hienoja lankoja vaikkapa ylelliseen huiviin tai perusvillasukkiin. Ompelutarvikkeet, kankaat, ompelukoneet ja saumurit löytyvät myös meiltä. Meillä on kodikkaat tilat puuhasteluun ja kahvitteluun kivassa seurassa. Voit tuoda ompelukoneesi meille huoltoon. Tervetuloa tutustumaan!

www.kassakammari.mycashflow.fi


1 kommentti

Marinka Nyqvist & #183;26.3.2020 17:15

Mahtaako kässämessu-viikonlpppuna tulla mitään saumuri-tarjouksia? Juki kiinnostaisi. En vielä koskaan ole omistanut saumuria, mutta olen lueskellut netistä ja se helposti langoitettava MO-1000 kiinnostaa erityisesti. Mikään suomalais-yritys ei kerro koneen hintaa (Tallinnasta tilattuna näkyy olevan n. 768€) Jos teillä on tuota myynnissä, mitä se maksaa? Tai jos on tulossa messu-alennuksia, mitähän siellä mahtaa olla tulossa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *